InicioJardineríaRaons per apostar per plantes decoratives a la llar

Raons per apostar per plantes decoratives a la llar

spot_img

La crisi del coronavirus ha canviat radicalment el nostre estil de vida. A més de les conseqüències sanitàries, la pandèmia ens ha portat a passar més temps a casa que en l’exterior. Més que mai, ara, la nostra casa és el nostre refugi.
Per aquesta raó, és important crear en la llar un entorn acollidor, càlid i relaxant, que ens aporti comoditat. No parlem del mobiliari, sinó de la decoració, i parlem de plantes per a la llar. Hi ha moltes opcions per optar per tenir plantes a casa.
Un dels principals beneficis de comptar amb plantes com a element decoratiu a casa és que ens ajuden a crear un millor entorn. Les plantes ens ajuden a purificar l’aire, proporcionant així una contínua renovació de l’ambient interior. Podem optar per plantes com la Costella d’Adam o els Dolços Somnis. Aquestes opcions seran perfectes per a dotar de naturalitat l’estada. A més, cal destacar que, gràcies a la seva funció purificadora de l’aire, l’ambient estarà menys carregat, influint així en la reducció de nivells d’estrès i augmentant el benestar i l’optimisme dels habitants de l’habitatge.

A més, les plantes contribueixen a reduir la humitat dins d’una llar. Tenir plantes a casa farà que la temperatura sigui més lleugera, sumant així confort i comoditat al nostre dia a dia en la llar. Algunes de les recomanacions són la Figuera de Fulla de Violí, el Lliri de la Pau o la Falguera d’Estrella Blava. Amb elles, aconseguirem reduir els nivells d’humitat a casa, creant un entorn molt més acollidor.
I tot, sense oblidar que són aliats contra l’estrès i l’ansietat. Existeixen exemplars amb propietats relaxants, com la Planta del Pebrot o l’Ocell del Paradís. Contribuiran a reduir els nivells d’estrès i ansietat i, per tant, a impulsar el nostre optimisme.
D’altra banda, si tens animals a casa, aquests també mereixen una planta. Hi ha plantes adequades per a ells, amb l’objectiu de crear un ambient agradable per als animals. Entre les plantes més recomanades per a aquesta finalitat hi ha la Palmera de Saló o la Falguera de Boston, entre altres.
En definitiva, comptar amb plantes en la nostra llar ens servirà per a millorar la qualitat del temps que passem a casa.

Últimos artículos

BIZARRAP & SHAKIRA

MUSIC SESSIONS VOL 53 BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el...

CONVERSACIONES DE SOBREMESA

Quiero inaugurar esta sección con la intención de dar información sobre lo que se...

NUEVA TEMPORADA DE “EL DESAFÍO” TRAS SU ÚLTIMO ÉXITO

Roberto Leal presenta el programa y Pilar Rubio, Juan del Val  y Santiago Segura...

Otros artículos

BIZARRAP & SHAKIRA

MUSIC SESSIONS VOL 53 BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el...

CONVERSACIONES DE SOBREMESA

Quiero inaugurar esta sección con la intención de dar información sobre lo que se...