InicioTravelLa Vall de Núria

La Vall de Núria

spot_img

Situada al Pirineu oriental, en la part més alta de la Vall de Ribes i envoltada de muntanyes de 3000 metres d’altura es troba Núria, un paisatge típic d’alta muntanya, ple de vistes espectaculars. Un lloc per a realitzar multitud d’activitats…o simplement per a desconnectar. Per a accedir a Núria només podras fer-ho per alguna de les rutes de senderisme que existeixen, o bé amb el cremallera dels FGC, amb estació a Queralbs i a Ribes de Freser.

Sigui quina sigui l’estació de l’any en la que ens trobem, l’oferta cultural i lúdica és molt variada i apte per a tots els públics i nivells.
Entre elles, trobem:

– El telefèric. Remodelat recentment, per 8 euros, podràs accedir amb ell fins a l’Alberg de l’Àliga i gaudir d’unes vistes panoràmiques espectaculars.
– El santuari. En ell se celebren misses i tres festivitats molt importants: el 29 de juny, l’1 de setembre (Dia de Sant Gil) i el 8 de setembre, nativitat de la Verge. Existeix una tradició molt curiosa per la qual les parelles que no poden fecundar, acudeixen al santuari i resen mentre fiquen el cap en una olla i toquen una campana, obtenint en aquest acte el do de la Fertilitat.
– Circuit d’orientació. Una experiència divertida alhora que didàctica, on t’ensenyaran l’ús d’un mapa, d’una brúixola i a orientar-te a la muntanya.
– Exposicions. Aquestes es realitzen dins del centre d’interpretació. En ell, trobem informació detallada sobre la història de la muntanya i dels pastors de la zona, així com dels diferents itineraris i rutes de senderisme que parteixen de la vall.
– Passejos en ponis.  Per a nens de 3 a 10 anys. Podran disfrutar durant vint minuts muntant a aquests animals per tan sols 9,60 euros.
– Tir amb arc. Per poc més de 16 euros podràs apuntar-te a alguna de les classes de tir amb arc, i una vegada apreses les nocions bàsiques, podras posar en pràctica tot allò après i provar punteria en un recorregut preparat en el bosc amb siluetes d’animals de fusta.
– Parc lúdic. Sense dubte, un dels grans atractius, on tant petits com grans poden gaudir de les seves atraccions: tirolines, llits elàstics, tubbys, jocs d’equilibri, piscina sensorial, karts, rocòdrom, circuit de patinets… un espai on passar una bona estona si vas en família.
– Passeig amb barca o canoa pel llac.

Durant la temporada d’hivern, Núria obre la seva estació d’esquí, realitza classes de busseig sota el gel o et dóna l’oportunitat de muntar en autèntiques màquines lleva neus.
Per tant, en quaselvol moment, la diversió està garantida.

Les instal·lacions a més compten amb una zona d’acampada on pots romandre durant un màxim de dos dies, restaurant, bars, un hotel, apartaments i fins i tot, un centre mèdic.

Últimos artículos

BIZARRAP & SHAKIRA

MUSIC SESSIONS VOL 53 BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el...

CONVERSACIONES DE SOBREMESA

Quiero inaugurar esta sección con la intención de dar información sobre lo que se...

NUEVA TEMPORADA DE “EL DESAFÍO” TRAS SU ÚLTIMO ÉXITO

Roberto Leal presenta el programa y Pilar Rubio, Juan del Val  y Santiago Segura...

Otros artículos

BIZARRAP & SHAKIRA

MUSIC SESSIONS VOL 53 BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el...

CONVERSACIONES DE SOBREMESA

Quiero inaugurar esta sección con la intención de dar información sobre lo que se...