TRANSSEGRE 2019

Després d’una entrada d’estiu amb rècords de temperatura, ja tenim ganes que arribi la Transsegre 2019, l’entrada oficiosa a l’estiu a Balaguer i rodalies. L’èxit organitzatiu de l’any passat ha fet que es decidís continuar amb la col·laboració

Després d’una entrada d’estiu amb rècords de temperatura, ja tenim ganes que arribi la Transsegre 2019, l’entrada oficiosa a l’estiu a Balaguer i rodalies. L’èxit organitzatiu de l’any passat ha fet que es decidís continuar amb la col·laboració entre l’Admiral’s Cup Lights i la Paeria de Balaguer per a continuar millorant  tant la seguretat de tota la festa com el seu lluïment nocturn a l’esforç per a què la festa nocturna sigui encara més lluïda.

mini cartell 2019 - TRANSSEGRE 2019

Per altra banda, l’any passat vàrem tenir una primavera molt plujosa i el riu Segre va baixar amb una força descomunal durant mesos, això va desaconsellar fer la segona etapa complerta degut a l’estat en el que havia quedat la llera del riu i la perillositat que podia ocasionar als participants. Enguany, en canvi, hem passat a la sequera que ha provocat que el cabal del riu Segre estigui a mínims i caldrà, com es fa habitualment, sol·licitar un augment momentani de cabal que permeti a les embarcacions baixar i gaudir en l’etapa de diumenge.

Els esforços de l’organització de tot el voluntariat, al que animo a tothom a sumar-s’hi, fan que es pugui alhora gaudir d’una festa en un espai natural i reduir al mínim l’impacte d’aquesta activitat. Però per a que tot plegat sigui un èxit, cal el compromís de tothom en complir les normes que es marquen, tant a nivell de seguretat com de comportament cívic que permeti que realment aquest impacte sigui tant petit com es preveu, i això garanteixi que la TransSegre tingui llarga vida i sigui un exemple de com es pot compaginar la protecció dels medis naturals amb el seu ús racional, lúdic i festiu.

Cal reconèixer i agrair la feina feta per la TSO i per tots aquells organismes que ho fan possible: Agents Rurals, Bombers, Mossos d’Esquadra, Creu Roja, Protecció Civil, els ajuntaments de Camarasa (Sant Llorenç de Montgai) i Os de Balaguer (Gerb) i evidentment tota la implicació dels serveis de la Paeria de Balaguer.

Ara, evidentment, només cal ficar les ganes de festa per a fer efectiva la necessitat lúdica que l’estiu ens aporta. Enguany tornarà a ser una festa inoblidable i el millor conjunt lúdico-festiu del país, que com no podria ser d’altra manera és a Ponent. Perquè a Balaguer SomFesta i SomNatura, per tant SomTransSegre.

mini Jordi Ignasi Vidal - TRANSSEGRE 2019

Jordi Ignasi Vidal Par en cap

mini programa transsegre19 1024x754 - TRANSSEGRE 2019
Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.