Prevenció, la millor aliada per gaudir d’una bona salut dental

Ilerdent ofereix Primeres Visites Gratuïtes per la Revisió Bucodental L'Institut Dental Ilerdent de Lleida té en marxa una campanya de Primeres Visites Gratuïtes de Revisió Bucodental, orientades a la millora de la salut dental de la població mitjançant l'adopció

Ilerdent ofereix Primeres Visites Gratuïtes per la Revisió Bucodental

L’Institut Dental Ilerdent de Lleida té en marxa una campanya de Primeres Visites Gratuïtes de Revisió Bucodental, orientades a la millora de la salut dental de la població mitjançant l’adopció de mesures preventives.

mini Ilerdent ABStudio nena 3048 1024x576 - Prevenció, la millor aliada per gaudir d’una bona salut dental

Segons dades de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), entre el 60% i el 90% dels escolars -i gairebé el 100% dels adults- tenen càries dental. Així mateix, entre el 15% i 20% dels adults d’entre 35 i 44 anys pateix malaltia periodontal greu que desemboqués en una pèrdua prematura de peces dentals. Dades alarmants, no només per les mateixes xifres sinó també per les conseqüències a curt i mitjà termini que tenen sobre la salut general de la població.

En aquest sentit, Ilerdent programa primeres visites gratuïtes amb l’objectiu de realitzar una revisió exhaustiva del pacient que permeti establir els protocols i tractaments -Higiene dental, periodòncia, ortodòncia, implantologia … – per tallar qualsevol anomalia. A més, l’equip d’Ilerdent assessora sobre els factors de risc associats a cada patologia, com ara la mala alimentació, el tabaquisme, el consum nociu d’alcohol o la falta d’higiene bucodental.

CITA ON-LINE

La clínica ofereix el servei de cita on-line en el seu web http://www.ilerdent.com/cita/in/i/ca, on es pot seleccionar el servei (primera visita o higiene dental) i triar l’horari desitjat. També es pot solicitar informació o programar la visita, trucant al 973 28 11 11.

mini Ilerdent ABStudio miquel gensana ruestes 3197 - Prevenció, la millor aliada per gaudir d’una bona salut dental
Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.