Plus d’hidratació per al cabell aquest estiu

Durant la temporada estiuenca, la pell no és l'única afectada pel sol, la platja o piscina, o la calor. El cabell també sofreix en excés a l'estiu. Tingues en compte que el sol, el clor

Durant la temporada estiuenca, la pell no és l’única afectada pel sol, la platja o piscina, o la calor. El cabell també sofreix en excés a l’estiu. Tingues en compte que el sol, el clor de les piscines i la sal de la mar són enemics capil·lars, i fan que rentem la nostra cabellera en excés. I si a més li sumis l’ús d’assecadors i planxes, fent que perdi lluentor i força. El cabell eixut a l’estiu és un problema molt típic. És de les primeres parts del cos que sofreix les conseqüències dels agents externs. A part, el pèl sec és sinònim de fràgil, la qual cosa comporta puntes obertes i falta de lluentor. Així, avui et comptem alguns trucs per a evitar que la teva cabellera s’assequi aquest estiu o, si ja has tornat de vacances, recuperar-la.

Cabell hidratat a l’estiu

La cura de la cabellera durant tot l’any és molt important, però és cert que en els mesos de més calor requereix una atenció especial. Aquí tens alguns consells a tenir en compte aquestes vacances.

  1. Usar productes específics per al sol. Igual que en el cos uses cremes amb factor de protecció solar, en el cabell has d’utilitzar màscares, olis i condicionadors. D’aquesta manera protegiràs la teva cabellera de les radiacions solars, evitant que es cremi i s’assequi.
  2. Crema hidratant a la platja. Com a crema hidratant pots trobar màscares o condicionadors. Quan siguis a la platja recorda aplicar-te una capa generosa mentre prens el sol, ja veuràs que el teu cabell ho agrairà.
  3. Aclarir amb aigua freda. El cabell ja sofreix massa amb les altes temperatures de l’ambient i de les radiacions solars. Deixar-ho respirar fent l’últim aclarit amb aigua freda farà que guanyi una lluentor extra.
  4. No usar assecadors i planxes diàriament. Com ja hem esmentat, el teu pèl agrairà descansar de calor excessiva aquests mesos calorosos. No et preocupis, algun dia sí que pots usar-lo, però intenta no abusar i optar per altres solucions que t’ajudin amb el crespat.
  5. Usar capells i mocadors. Això evitarà que les radiacions solars penetrin directament en el pèl, i faran de barrera de protecció. I un plus! Enguany estan en tendència, així que més raons per a utilitzar-los.
  6. Sanejar les puntes. Per a poder lluir d’un cabell sa és important acudir periòdicament a la perruqueria per a tallar la puntes, així el pèl creixerà més bonic i amb més força.
foto belleza web 2 1024x739 - Plus d'hidratació per al cabell aquest estiu
Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.