Ous farcits

Els ous farcits són ideals per a qualsevol època de l'any i tenen l'avantatge que es poden preparar el dia anterior. Com a entrant, aperitiu o en un bufet de qualsevol esdeveniment, els ous farcits

Els ous farcits són ideals per a qualsevol època de l’any i tenen l’avantatge que es poden preparar el dia anterior. Com a entrant, aperitiu o en un bufet de qualsevol esdeveniment, els ous farcits agraden a tothom, es preparen en tot just 20 minuts i et treuen en un moment de qualsevol dificultat. A més són molt versàtils, ja que accepten una infinitat de farciments.
Els que presentem, no obstan això, són els més clàssics.

Per a 6 persones necessitem:
– 6 ous
– Tomàquet fregit (casolà) o de pot
– Maionesa
– Pebrots vermells
– Tonyina
– ceba
– Olives negres
– Uns altres (al gust) com: anxoves, espàrrecs…
– Sal

Preparació
1- En un cassó amb aigua i sal, bullir els ous.
2- Mentrestant, en un bol, barrejar el tomàquet, la ceba picada molt petita, la tonyina i 3 cullerades de maionesa.
3- Quan estiguin els ous cuits, partir-los per la meitat i retirar les gemmes.
4- Agafem la meitat de les gemmes i les afegim també al bol amb la resta d’ingredients i barreja’ls bé fins a obtenir una pasta homogènia.
5- Farceix els ous.
6- Cobreix els ous amb una mica més de maionesa, ratlla la resta de gemmes i aboca-les per damunt i decora amb el pebrot, l’oliva, l’anxova, l’espàrrec, o el que vulguis segons el gust.

Altres opcions
Els ous així mateix accepten un altre tipus de farciments com ara de carn picada, pernil, bacallà, gambes i surimi, etc.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.