L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova estrena una nova senyalització horitzontal per a les Consultes Externes

S’han establert quatre circuits amb línies de colors que tenen el seu punt de partida a les portes d’accés al centre i que van a diferents serveis. La iniciativa forma part del Pla de millora de les

S’han establert quatre circuits amb línies de colors que tenen el seu punt de partida a les portes d’accés al centre i que van a diferents serveis.

La iniciativa forma part del Pla de millora de les Consultes Externes de l’Hospital  i vol acompanyar els usuaris d’una manera visual i pràctica per evitar pèrdues i confusions.

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha estrenat recentment un sistema de senyalització horitzontal que té per objectiu orientar i acompanyar els usuaris d’una manera visual i pràctica fins a determinades consultes. Concretament, s’han establert quatre circuits amb línies de colors que tenen el punt de partida a les portes d’entrada de l’Hospital (tant al vestíbul principal com a la porta dels jardins) i que acaben a determinats serveis on tradicionalment hi havia confusions per arribar-hi o que eren difícils de trobar. La nova senyalització forma part del Pla de millora de les Consultes Externes, que té per objectiu donar un millor servei a les persones que acudeixen al centre per visitar-se.

Així doncs, amb la nova senyalització, la línia taronja condueix els usuaris fins a les consultes dels serveis de Pneumologia i Neurofisiologia (primera planta); la línia verda va fins a Neurocirurgia i Radiologia (planta baixa); la línia blava, fins a les Consultes Externes (de la primera i segona planta) i la línia roja, fins al servei de Neurologia, Diagnòstic Ràpid i Radioteràpia (planta baixa).

Senyalització3 1024x683 - L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova estrena una nova senyalització horitzontal per a les Consultes Externes

En total, aquesta nova senyalització es compon de més d’un quilòmetre de vinils formats per línies de colors, fletxes, indicacions i cartells que volen facilitar l’accés a pacients i familiars. A l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova s’atenen cada dia una mitjana de 2.100 pacients a Consultes Externes, es realitzen 50 intervencions quirúrgiques majors i s’atenen 250 urgències, de manera que la gran afluència de públic fa necessari un bon sistema d’orientació.

Lleida, 23 de setembre de 2019

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.