L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova estrena la planta sisena sud renovada

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova disposa d’un nou espai d’hospitalització a la sisena planta sud, un cop finalitzades les obres que han renovat completament aquest espai del servei de Cardiologia. Les noves instal·lacions, ja preparades per començar a

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova disposa d’un nou espai d’hospitalització a la sisena planta sud, un cop finalitzades les obres que han renovat completament aquest espai del servei de Cardiologia. Les noves instal·lacions, ja preparades per començar a rebre els primers pacients, compten amb 14 habitacions que poden acollir 28 llits d’hospitalització de pacients semicrítics o 12 llits d’UCI, en funció de les necessitats generades per la pandèmia de la Covid-19.

mini 202012241929026281 1024x683 - L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova estrena la planta sisena sud renovada

El nou espai està equipat amb l’última tecnologia en gestió de gasos i climatització, de manera que cada habitació compta amb un sistema de pressió positiva o negativa independent, per poder fer un correcte aïllament de pacients en cas de necessitat. Les noves habitacions també disposen del programari informàtic de gestió de pacients que s’utilitza a les unitats de cures intensives i més infraestructura per connectar equips mèdics que les habitacions convencionals.

El gerent de l’ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris, Ramon Sentís, ha afirmat que les noves instal·lacions “són un coixí important que no vam tenir durant les onades del juliol i l’octubre, quan vam haver d’ocupar amb pacients Covid espais de reanimació a l’àrea quirúrgica”.

Amb aquestes noves instal·lacions, la capacitat de l’UCI de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova es veu reforçada, per si és necessari ampliar-la en funció de l’evolució de la pandèmia.

mini 202012241930046428 1024x683 - L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova estrena la planta sisena sud renovada
Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.