La Fira de Sant Miquel de Lleida

Punt de trobada per a les primeres empreses del sector La 65a edició de la Fira Agraria de Sant Miquel. Saló nacional de la maquinària agrícola de Lleida es presenta com un

Punt de trobada per a les primeres empreses del sector

La 65a edició de la Fira Agraria de Sant Miquel.
Saló nacional de la maquinària agrícola de Lleida es presenta com un punt de trobada per a la primeres empreses del sector agrari. Els distintius de qualitat, innovació i experiència ens avalen com una fira de referència tant a nivell estatal com europeu.

mini Slide DSC 0524 1024x386 - La Fira de Sant Miquel de Lleida


La passada edició fou un èxit, amb més de 130.000 visitants, 325 expositors i unes 60 conferències, jornades tècniques i altres activitats paral·leles amb més de 6.000 inscripcions de professionals del sector i múltiples visites institucionals.
El lliurament de la 23a edició dels Premis a la Innovació Tecnològica de Maquinària Agrícola i el Premi del Llibre Agrari en la seva 48a edició, fan de la Fira de Sant Miquel un punt de trobada per a professionals, fabricants i distribuïdors vinculats amb el món agrari.
Aquest any 2019 la 65a Fira Agrària Sant Miquel té la previsió de mantenir el creixement dels anys anteriors, amb l’objectiu de garantir que el marc de la fira esdevingui la millor eina de promoció de la seva empresa.

mini POSTERFIRASANTMIQUELFINAL - La Fira de Sant Miquel de Lleida
Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.