Implants zigomàtics per a pacients amb problema d’os

Els implants dentals zigomàtics tenen aquest nom perquè van fixats a l'os zigoma i són la solució als quadres mèdics en què el pacient mostra absència o baixa qualitat d'os maxil·lar i els implants tradicionals

Els implants dentals zigomàtics tenen aquest nom perquè van fixats a l’os zigoma i són la solució als quadres mèdics en què el pacient mostra absència o baixa qualitat d’os maxil·lar i els implants tradicionals són impracticables.

La implantologia zigomàtica és un tractament còmode perquè permet extreure les peces malaltes, implantar els zigomàtics i carregar les peces noves, en una única cirurgia. A més, són compatibles amb els implants maxil·lars de l’arc dental inferior.

AMB GARANTIES

A Ilerdent –clínica dental de referència a Lleida–, tal com marca la normativa, aquest procediment implantològic es duu a terme per un cirurgià maxil·lofacial en un quiròfan equipat amb els darrers aparells i avenços tecnològics; i un anestesista, responsable de la sedació conscient del pacient. A més, els implants zigomàtics i les dents fixes es col·loquen el mateix dia, fet que contribueix a escurçar la recuperació i el postoperatori que donaran pas a la col·locació de la pròtesi definitiva.

Ilerdent compta amb tot tipus d’equipaments i tecnologia digital com el Tac Dental 3D en alta definició; sistemes de monitoratge com l’Ostell ISQ® (Klockner) per controlar el procés d’osteointegració de l’implant; o sales de quiròfan i boxes equipats amb plataformes tecnològiques, programari dental i instrumental sotmès a protocols certificats d’esterilització hospitalària.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.