Ilerdent impulsa un estudi per conèixer la salut de la població en matèria de son

La Unitat del Son de la clínica dental lleidatana és especialista en fèrules d’avançament mandibular per a roncs i apnees lleus La Unitat del Son d’Ilerdent impulsa un estudi per tal d’avançar en el coneixement, la detecció,

La Unitat del Son de la clínica dental lleidatana és especialista en fèrules d’avançament mandibular per a roncs i apnees lleus

La Unitat del Son d’Ilerdent impulsa un estudi per tal d’avançar en el coneixement, la detecció, el diagnòstic i el tractament de les patologies que tenen com a símptomes associats els roncs i/o les apnees lleus.

En aquest sentit, la clínica lleidatana ha obert un qüestionari al seu web (http://www.ilerdent.com/unitatdelson/index.php/site/cuestionario/i/ca) per auditar el nivell d’incidència en la població.

L’APNEA

L’apnea obstructiva del son és una malaltia en la qual la persona afectada intenta respirar sense èxit a través del nas o de la boca durant el son. Aquesta manca d’aire dura uns segons i el pacient recupera l’alè immediatament, de manera que la majoria de vegades el roncador no és conscient que li ha faltat l’aire.

Aquesta privació reiterada d’oxigen durant la nit impedeix que s’entri en determinades fases del son profund necessàries per a un descans reparador. Com a causa d’aquesta manca d’oxigen, durant el dia s’experimenta sensació de somnolència, fatiga i abatiment, i, a part, pot arribar a ser l’origen de determinades patologies.


FÈRULES D’AVANÇAMENT MANDIBULAR I ESTUDIS DOMICILIARIS

El laboratori protètic d’Ilerdent (iLab-17) té les certificacions nacionals i internacionals per a la fabricació de fèrules d’avançament mandibular. Aquests dispositius intraorals faciliten el pas de l’aire i, per tant, s’elimina el ronc i milloren els episodis d’apnea lleu o moderada. L’aparell —format per dues fèrules unides entre si a través d’un sistema d’ajust— gaudeix de lateralitat, obertura i avançament mil·limètric controlat, característiques que el fan molt còmode i permet realitzar tot tipus de moviments de la boca durant el seu ús.

A més, la Unitat del Son d’Ilerdent disposa de tecnologia ApneaLink® per a estudis domiciliaris.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.