Idees per a refrescar el teu estil a l’estiu

Quan arriba la calor és la millor època per a refrescar el teu estil. Per això, et donarem algunes idees que t'agradaran i que et faran sentir diva i fabulosa al mateix temps.Ulleres de sol amb estil.

Quan arriba la calor és la millor època per a refrescar el teu estil. Per això, et donarem algunes idees que t’agradaran i que et faran sentir diva i fabulosa al mateix temps.
Ulleres de sol amb estil. Tria les que més t’agradin. Això sí, sempre hauran d’estar homologades per a cuidar la salut dels teus ulls.
Paraigües estiuencs. Només has de triar un amb una tela una mica més fina i amb motius divertits.
Bosses de tela fina i colors vius. Són còmodes, no fan calor i a més pots triar aquells que siguin divertits en els seus motius.
Ronyoneres amb motius fruiters. Són còmodes i, a més, t’ajuden a tenir tot a mà sense haver de carregar la teva espatlla.
Pantalons curts amb colors vibrants. Si tenen colors vius, vibrants, neons o fins i tot amb estampats fruiters, encara seran molt millor!
Samarretes amb divertits estampats. Poden ser estampats de fruites, colors vius i virolats amb frases estiuenques, tot val!
Ungles amb molt d’art. Quan vagis a fer-te-les demana motius estiuencs.
Arracades i collarets de fruita. És moment de treure-ho del joier i lluir-ho com la diva que ets!
Vestit de bany o bikini fruiter. La roba amb fruites és el màxim a l’estiu! Un vestit de bany amb un estampat de fruita o un bikini amb una temàtica de síndria, és d’allò més refrescant.
Tria les opcions que més s’assemblin a tu i plasma tota la personalitat amb el teu nou estil estiuenc!

web - Idees per a refrescar el teu estil a l'estiu
Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.