Guerra de preus en implants dentals

Sovint, assistim al lamentable espectacle del mercadeig de preus dels implants dentals. Sí, lamentable i mercadeig, dos termes que bé poden definir aquesta estratègia més pròpia del retail i les tècniques de venda d'aquells que es dediquen a

Sovint, assistim al lamentable espectacle del mercadeig de preus dels implants dentals. Sí, lamentable i mercadeig, dos termes que bé poden definir aquesta estratègia més pròpia del retail i les tècniques de venda d’aquells que es dediquen a la comercialització massiva de productes a clients, que de les formes de qui es dedica a la salut i tracta amb pacients.

Així doncs, és habitual la promoció de tractaments implantològics inacabats o deficients, que són els que responen a les ofertes “des de (*)” que inunden els espais publicitaris de canals de televisió i diaris nacionals. Preus base que no es corresponen, en moltes ocasions, al cost final del tractament.

El gran avanç que ha suposat la implantologia és precisament el seu caràcter definitiu. Un tractament que soluciona al 100% la mancança de peces dentals i les seves patologies associades. Així doncs, per a què serveix un tractament implantològic inacabat? Doncs per a res. I, encara més greu, per a què serveix un tractament de baixa qualitat? Doncs segurament, a més de no solucionar el problema, derivi en altres incidències i/o patologies que posin en risc la salut del pacient.

Un tractament implantològic és tan bo, en tant la qualitat de qualsevol dels materials, tècniques, aparells utilitzats i, sobretot, experiència i competència de l’implantòleg (dentista especialista) que el realitzi.

En definitiva, si vostè creu que la seva salut és important, quan revisi una oferta implantològica comprovi que inclou totes les fases del tractament: visites, estudi complet i TAC 3D, cargol de tancament, pilar de cicatrització, pilar d’impressió, anàleg, pilar protètic, corona… per tal d’evitar haver de suspendre el tractament a mitges.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.