Futbol Solidari

Organitzen 7 partits de futbol solidaris amb el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanov Lligues Lleida organitza aquests partits que es jugaran els dies 8 i 9 de gener als camps de futbol de Torrefarrera, la

Organitzen 7 partits de futbol solidaris amb el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanov

Lligues Lleida organitza aquests partits que es jugaran els dies 8 i 9 de gener als camps de futbol de Torrefarrera, la Bordeta i el Col·legi Episcopal.

L’Associació Lleidatana de Futbol de Lleure, coneguda amb el nom de Lligues Lleida (www.lligueslleida.com), ha organitzat set partits de futbol solidaris els propers dies 8 i 9 de gener a Lleida i a Torrefarrera. Els diners recaptats, aportats pels jugadors mateixos (a través d’una quota d’inscripció de 5 euros) i pels organitzadors (que doblaran la quantitat que es recapti amb les inscripcions), es destinaran al projecte d’humanització del Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

Més d’un centenar de jugadors de diversos equips no federats participaran en aquest esdeveniment, que estarà format per un total de set partits. El dimecres 8 de gener es jugaran tres d’aquests partits a Torrefarrera i dos a la Bordeta, mentre que el dijous 9 de gener se’n jugaran dos més a les instal·lacions esportives del Col·legi Episcopal de Lleida. Col·laboren en l’organització d’aquests partits solidaris els ajuntaments de Lleida i el de Torrefarrera, el camp de futbol de la Bordeta i el Col·legi Episcopal, cedint els emplaçaments de forma gratuïta.

El Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova atén una mitjana d’un miler anual de pacients que necessiten tractament de radioteràpia per fer front a diferents tipus de càncer. Aquest servei ha engegat un projecte d’humanització que té l’objectiu de millorar l’experiència dels pacients, els seus familiars i els professionals que hi treballen, a través de diverses accions.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.