En implantologia també existeixen solucions senzilles i eficients com els mini implants

La implantologia és, segurament, un dels camps de l’odontologia que, més i millors solucions, ha aportat a la salut i el benestar dels pacients amb problemes de dentició. De fet, és tan ampli el ventall de

La implantologia és, segurament, un dels camps de l’odontologia que, més i millors solucions, ha aportat a la salut i el benestar dels pacients amb problemes de dentició.

De fet, és tan ampli el ventall de possibilitats que hi ha opcions, com els mini implants que, encara avui són desconegudes per al gran públic.

Ilerdent aplica aquesta tècnica des de fa anys i, tal com explica el doctor Miquel Gensana Talarn, responsable de l’Àrea d’Implantologia de l’Institut Dental Ilerdent, “els mini implants són una solució adequada per fixar la dentadura de pacients que porten pròtesi removible. És per això, que a la nostra clínica oferim aquest servei que permet transformar, en una única sessió –sobretot la part inferior de la pròtesi– mitjançant la fixació de quatre mini implants. Aquest tractament d’implants immediats es realitza en tot moment pels nostres especialistes en cirurgia, utilitzant les tècniques més avançades. Tot això ens aporta rapidesa, eficàcia, funcionalitat i, per descomptat, la màxima seguretat i garanties”, manifesta Gensana.

També cal destacar que, per als pacients aprensius o més sensibles al dolor, Ilerdent també ofereix les tècniques més avançades en anestèsia i sedació, perquè el tractament sigui en tot moment confortable evitant factors d’estrès que poden incidir negativament en el post-operatori.

Totxana:

Els mini implants d’Ilerdent transformen la dentadura en fixa en una única sessió

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.