Descobreix el tren dels llacs!

Un meravellós viatge per un paisatge idílic que et transportarà al passat. El pròxim 20 d’abril s’inicia la temporada del Tren dels Llacs que durarà fins al 2 de novem­bre. El trajecte cobreix 89 quilòmetres entre Lleida i

Un meravellós viatge per un paisatge idílic que et transportarà al passat.

El pròxim 20 d’abril s’inicia la temporada del Tren dels Llacs que durarà fins al 2 de novem­bre. El trajecte cobreix 89 quilòmetres entre Lleida i la Pobla de Segur i on els viatgers podran gaudir del paisatge i de la natura, però sobretot, conèixer un te­rritori espectacular. El tren surt de l’estació de Lleida- Pirineus i discorre per la dreta del riu Segre des de Lleida fins a Balaguer per una via única en un itine­rari planer fins a arribar a les primeres muralles muntanyoses de Sant Llo­renç de Montgai i Cama­rasa. Més endavant, el tren passa per la conca del riu Noguera Pallaresa gaudint de les meravelloses vistes dels embassaments fins a arribar a les serralades del Montsec. Des d’allà, arri­bem a la Pobla de Segur on acabem el trajecte. Els viatgers, durant el reco­rregut, poden degustar productes típics del te­rritori i, un cop a la Po­bla de Segur, es poden fer visites turístiques per conèixer els llocs més emblemàtics. Tren dels Llacs està format per dues locomotores que van ser construïdes l’any 1968, conegudes també com a ‘ye-yés’, i té cabuda per a 280 persones.

Gaudeix de la Festa dels Tres Tombs i Fira Medieval a Anglesola

mini Tres Tombs 2013   Igualada   38 1024x768 - Descobreix el tren dels llacs!

La Fira Medieval d’Anglesola està plena de productes artesans de la millor qualitat. El món del cavall també té el seu lloc destacat amb moltes activitats: desfilades de cavalls, concurs d’enganxades, proves d’equitació i molt més.

La Festa dels Dolors de Bellpuig

mini Dolors Bellpuig 1024x324 - Descobreix el tren dels llacs!

La tradicional Processó dels Dolors envaeix els carrers d’aquesta localitat amb una gran solemnitat i un gran res­pecte a les tradicions.

Divendres anterior a Setmana Santa. Març / abril

Mes d’abril

Fira de Balaguer

mini fira q balaguer 1024x683 - Descobreix el tren dels llacs!

La Fira de Balaguer aplega una gran varietat d’activitats i serveis: maquinària agrícola i industrial, moda i entitats culturals, habitatge i construcció i molts concursos. No la deixis escapar.

Mes d’abril

Trobada de grups de recreació medieval a Ciutadilla

mini Ciutadilla 1024x531 - Descobreix el tren dels llacs!

Si vols gaudir d’una recreació històrica de l’època medie­val, no et pots perdre els àpats medievals, els tornejos, les músiques, actuacions teatrals y moltes coses més que us transportaran a l’edat mitjana.

Mes d’abril / maig

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.