Consellera Vergés: “La societat ha d’interioritzar les mesures, molt senzilles i claus, pel control de la transmissió del virus”

“L’epidèmia existeix, que és aquí i no s’ha acabat”. “Hem d’interioritzar les mesures que són molt senzilles i són la clau per al control de la transmissió del virus” La consellera de Salut, Alba Vergés, va visitar Lleida per seguir

“L’epidèmia existeix, que és aquí i no s’ha acabat”.

“Hem d’interioritzar les mesures que són molt senzilles i són la clau per al control de la transmissió del virus”

La consellera de Salut, Alba Vergés, va visitar Lleida per seguir l’evolució de la pandèmia de la Covid-19. Allà, es va reunir amb els responsables de les regions sanitàries de Lleida i Alt Pirineu i Aran, entre ells l’equip de Salut Pública i els equips d’atenció Primària per conèixer de primera mà com s’està gestionant la situació a les residències i els darrers brots a la demarcació. Acompanyada de l’alcalde de la capital del Segrià, Miquel Pueyo, també es va trobar amb els responsables de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV).

mini 793371a5 b68a 4b51 8bd3 7c3a50655122 1024x768 - Consellera Vergés: “La societat ha d’interioritzar les mesures, molt senzilles i claus, pel control de la transmissió del virus”

La consellera va reiterar que “hem d’estar preparats per tot, per propers brots però, sobretot, per si arriba una segona onada”, davant la qual “tenim ara molt més coneixement d’aquest virus i de les seves conseqüències i, per tant, tenim una millor capacitat per enfrontar-nos-hi i gestionar-ho bé”. Per a Vergés, la societat ha de ser conscient que “l’epidèmia existeix, que és aquí i no s’ha acabat”. “Hem d’interioritzar les mesures que són molt senzilles i són la clau per al control de la transmissió del virus”: les mesures higièniques, la distància física de seguretat i l’ús de mascaretes de protecció addicional. “Si ho fem, podrem seguir fent les activitats de vida que vam perdre durant el confinament total. Ens necessitem totes i tots, i només depèn de nosaltres”, va concloure la titular de Salut abans de mostrar-se convençuda que així serà i que la població “no correrà riscos innecessaris, sobretot per protegir les persones més vulnerables”.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.