Com fer rep·pelent per a mosquits casolà i natural

Arriben els mosquits i altres insectes a fer-nos la vida complicada, per això proposem una recepta que funciona molt bé, que no és cara de realitzar i totalment lliure de tòxics per allunyar-los. A més,

Arriben els mosquits i altres insectes a fer-nos la vida complicada, per això proposem una recepta que funciona molt bé, que no és cara de realitzar i totalment lliure de tòxics per allunyar-los. A més, no fa mala olor com la majoria dels productes que es venen en supermercats i farmàcies.

Per evitar les picades de mosquits hem de prevenir, i això inclou lliurar al nostre medi ambient de moltes de les coses que atreuen els mosquits.

Els insectes en general reaccionen a unes certes olors que són totalment repel·lents per a ells. Proposem fer un repel·lent de mosquits natural que serveix tant per a nens com per a adults, el seu efecte dura unes hores i la seva càrrega tòxica és gairebé nul·la.

Necessitarem 10 gotes d’oli essencial de lavanda, 40 ml d’aigua de roses, 12 gotes d’oli essencial de citronel·la, i 12 gotes d’oli essencial d’eucaliptus. Barregem tots els ingredients i ho guardem en una ampolla amb difusor. Aquest repel·lent no es fa malbé i dura mesos sense perdre propietats. Es pot col·locar directe en la pell, a la roba o sobre el pèl.

A part de repel·lir als mosquits amb un producte natural, és important evitar que el nostre entorn els atregui. Els mosquits se senten atrets per diverses coses. Si som capaços de reduir-les, o fins i tot eliminar-les, podem reduir considerablement la incidència de picades de mosquits:

Diòxid de Carboni / àcid làctic: Quan hem estat fent exercici o treballant amb força, els nostres cossos emeten més diòxid de carboni, i s’allibera àcid làctic. Per la qual cosa és recomanable no fer exercici a la tarda o nit, que és quan més activitat tenen els mosquits. A més, es poden reduir els aliments rics en sal o de potassi en la dieta, ja que contribueixen a l’alliberament d’àcid làctic a través de la suor.

Roba fosca: Els mosquits són molt atrets per la roba fosca. Es recomana usar roba lleugera en passar la nit a l’aire lliure.

Aromes fruiteres: Una altra cosa que atreu els mosquits són unes certes aromes. Eviti els perfums, locions corporals, i protectors solars.

Humitat: La suor i l’aigua atreu els mosquits, i el fang o les plantes humides i tolls d’aigua ajuden a facilitar el creixement de les larves del mosquit jove.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.