Balaguer en familia

Balaguer vol situar-se com una destinació turística per a famílies amb ganes d’aventura. Consulteu el nostre especial de turisme en les fulles centrals. Els intrèpids exploradors que ens visitin podran gaudir d’experiències difícilment repetibles: des de trobar or dins

Balaguer vol situar-se com una destinació turística per a famílies amb ganes d’aventura. Consulteu el nostre especial de turisme en les fulles centrals.

Els intrèpids exploradors que ens visitin podran gaudir d’experiències difícilment repetibles: des de trobar or dins el riu Segre envoltats d’ànecs, bernats pescaires o esplugabous fins a reproduir la vigilància medieval de la ciutat passejant pel pas de guàrdia de les seves muralles a nou metres d’alçada o tastar receptes antigues que han quedat fossilitzades a casa nostra com els panadons o la coca de recapte. La ciutat ha presentat recentment dues propostes perquè els més petits puguin descobrir el patrimoni i el passat de Balaguer sota la marca “Balaguer en Família”. És tracta de dues rutes gammificades:  “Els tresors perduts” i “Ens fem una selfie?”, amb els que nenes i nens podran visitar la ciutat de la mà de l’Harpieta un simpàtic personatge pèl-roig inspirat en les antigues guixeries andalusines del palau de la Suda de Balaguer.

Els intrèpids exploradors que ens visitin podran gaudir d’experiències difícilment repetibles

Les muntanyes d’Alinyà

mini img 8417 1024x683 - Balaguer en familia

A la muntanya d’Alinyà, podreu observar diferents espècies, tant de fauna com de flora. Uns exemples serien el gall fer, l’isard i el mussol dels Pirineus, entre d’altres. El principal atractiu d’aquesta muntanya és que podeu trobar les quatre espècies de voltors. Una escapada natural completament recomendable.

Parapent a la Vall d’Àger

mini àger 1024x643 - Balaguer en familia

Si us decidiu per aquesta opció aquest estiu, us espera una escapada plena d’adrenalina i sensació de llibertat en estat pur. Aquesta és una d’aquelles experiències que has de fer com a mínim un cop a la vida.

Laberint de blat de moro de Castellserà

mini 3 1024x488 - Balaguer en familia

El Laberint de Blat de Moro de Castellserà s’ha convertit en una de les activitats amb més acceptació durant els mesos d’estiu a les comarques de Lleida, oferint fins a 3 hectàrees de diversió, amb més de 2 km de passadissos.

Platja de Camarasa

mini Pont Camarassa 1024x683 - Balaguer en familia

Respectant sempre les normes de seguretat i les mesures de protecció marcades per les autoritats, la platja de Camarasa és un excel·lent espai natural que et permetrà refrescar-te en els pitjors moments de calor d’aquest estiu.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.