Arracades de plata: com triar les adequades per a cada ocasió

Les arracades donen un toc extra al look, i la plata sempre és bona opció. Són molts els complements que es poden utilitzar per a donar un toc especial al teu look. Entre tots ells, les arracades,

Les arracades donen un toc extra al look, i la plata sempre és bona opció.

Són molts els complements que es poden utilitzar per a donar un toc especial al teu look. Entre tots ells, les arracades, siguin d’or siguin de plata, tenen la capacitat de donar un toc extra, ajudant a crear un conjunt més sofisticat i refinat a qui els porta. A l’hora de triar-los, és important encertar triant aquells que millor s’adapten al rostre de cada persona, però que a més siguin els adequats per a cada ocasió. Com no sempre resulta fàcil triar els adequats per a cada moment i ocasió, avui volem donar-vos alguns consells per fer-ho fàcil. El primer de tot és saber que, si voleu anar a cop segur a l’hora de triar arracades, la plata serà tot un encert en qualsevol moment.
Encara que a tothom li agradaria lluir sempre les seves arracades més espectaculars, en el cas de triar els models d’arracades durant el dia, el més recomanable seria decantar-se per aquells que fossin menys cridaners, ja sigui en forma de cor, estrella o bé plata amb alguna perla petita. Aquesta premissa és encara més important en aquests casos on portes el pèl recollit. Sobrietat i discreció amb les consignes adequades.
En el cas de la nit, la cosa canvia radicalment. Aquí podem apostar per models més cridaners i d’una grandària major. El teu atreviment marcarà el teu límit.
És important tenir en compte que les arracades de plata llargues aporten un toc extra a qualsevol look. En el cas de portar cabells curts, destacaran de manera immediata aportant llum i lluentor. Per contra, si ets de portar els cabells llargs, crearàs un joc de desaparició amb el moviment.
Entre totes les opcions, els cèrcols grans estan de moda. Ja no sols en la seva versió circular, sinó també en altres formats com a rombe o cor. Els pots trobar tan grans que fins i tot poden arribar a tocar la teva espatlla.
Quan es parla de celebracions, el més fàcil és pensar en arracades d’or, però els de plata poden donar el mateix joc, i fins i tot més, sempre que encertis l’elecció.
En aquest cas seria recomanable apostar per cèrcols curts, que destaquin però sense cridar molt l’atenció. Les arracades llargues també són una opció molt vàlida i que sol funcionar molt bé amb qualsevol estil, més si apostes per un recollit.
Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.