A Ilerdent, periodòncia amb làser de díode: menys invasiva i menys dolorosa

La clínica dental lleidatana incorpora el periodontista Pol Torrente al seu quadre mèdic especialitzat La clínica dental Ilerdent estrena un nou servei, periodòncia amb làser de díode, un tractament que promet uns resultats millors i més

La clínica dental lleidatana incorpora el periodontista Pol Torrente al seu quadre mèdic especialitzat

La clínica dental Ilerdent estrena un nou servei, periodòncia amb làser de díode, un tractament que promet uns resultats millors i més ràpids per als pacients amb problemes de genives.

La incorporació d’aquesta teràpia fotodinàmica, com a complement dels tractaments tradicionals i associada a altres tècniques, aporta molts beneficis al pacient. D’aplicació localitzada sobre les àrees infectades, el làser de díode preserva els teixits sans adjacents, minimitza l’impacte del tractament, redueix la càrrega bacteriana de les bosses periodontals actives i, a més, afavoreix la cauterització dels vasos sanguinis amb un efecte hemostàtic que redueix el sagnat de les genives. Múltiples avantatges que permeten un tractament periodontal amb sedacions més lleugeres perquè el pacient senti menys dolor, durant i després de la intervenció (postoperatori), i garantir-li una recuperació bona i ràpida.

El nou tractament anirà a càrrec del Dr. Pol Torrente Costa —llicenciat en Odontologia per la Universidad Alfonso X El Sabio i Màster en Periodòncia i Cirurgia Bucal per la Univesitat de Lleida—, que s’incorpora a l’Àrea Periodontal d’Ilerdent i treballarà amb un equip especialitzat d’higienistes.

ESTUDI PERIODONTAL ILERDENT GRATUÏT

Ilerdent ofereix a tots els pacients amb problemes de sagnat i sensibilitat gingival l’estudi periodontal Ilerdent gratuït, que inclou periodontograma i test de pH salival, així com la proposta del pla de tractament amb làser de díode i el pressupost tancat amb opció de finançament sense interessos.

Per sol·licitar l’estudi, cal trucar a la clínica (973 28 11 11) o demanar cita online (https://www.ilerdent.com/citaonline/in/i/ca).

ILERDENT, LA CLÍNICA SENSE DOLOR

La incorporació del làser de díode és un pas endavant en el projecte “Ilerdent, la clínica sense dolor”, amb protocols adoptats els últims anys que tenen com a objectiu dotar la clínica de tota la tecnologia, aparatologia, sedacions i serveis que aportin seguretat i benestar als pacients. Uns recursos que permeten aplicar tècniques menys invasives i menys doloroses que, alhora, escurcen el temps de recuperació.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.