InicioSaludImplants i dents fixes en un dia

Implants i dents fixes en un dia

spot_img

Ilerdent és la clínica lleidatana de referència en implantologia dental. Sota la direcció del Dr. Miquel Gensana Talarn, l’Àrea d’Implantologia d’Ilerdent ofereix una àmplia gamma de tractaments en funció de les necessitats i realitats de cada pacient:

Tecnologia

La complexitat d’aquest tipus de tractaments ha afavorit el desenvolupament d’equips tecnològics que milloren notablement el diagnòstic, la intervenció i el seguiment dels pacients. Institut Dental Ilerdent aposta per la tecnologia tridimensional per aconseguir planificar amb exactitud els tractaments dentals a partir de diagnòstics de màxima fiabilitat. Així doncs, a l’escàner intraoral 3D Full HD, adquirit per la clínica lleidatana fa pocs mesos, s’afegeix ara la renovació de l’actual TAC (escàner de tomografia axial computeritzada) substituït per un nou aparell que implementa el sistema radiològic CS 8100 3D, que permet obtenir una imatge altament precisa de l’estat de tot l’arc maxil·lar i mostrar unes imatges nítides que permeten a l’implantòleg realitzar una planificació altament precisa i acurada per poder preparar tot el procés de col·locació de l’implant.

Comunicació

Ilerdent treballa la comunicació entre professionals i amb el pacient com a referent. Doctors, protètics i auxiliars treballen en equip. La informació flueix des de la recepció fins a la finalització del tractament i amb el pacient com a centre.

Ilerdent és de les poques clíniques dentals que disposen de laboratori propi (iLab17). A més, en el nostre cas, l’Àrea Protètica s’ubica al mateix edifici. Dissenyem i fabriquem les nostres pròtesis amb materials de màxima qualitat i en coordinació amb l’equip mèdic.

Tots els professionals d’Ilerdent i d’iLab17 compten amb el suport tecnològic necessari per desenvolupar la seva feina. Proves, radiografies, TAC… estan a disposició del professional que requereixi aquesta informació per desenvolupar la seva tasca.

Experiència

Amb més de 30 anys d’experiència, Ilerdent acumula una àmplia cartera de pacients. Milers d’històries clíniques que aglutinen dades i casuístiques diverses…, informació molt valuosa que l’equip mèdic i protètic de la clínica dental lleidatana té a la seva disposició per documentar, estudiar nous casos i valorar protocols d’actuació amb base científica.

IMPLANTS DENTALS DE CÀRREGA IMMEDIATA

La tècnica dels implants de càrrega immediata és un tractament que permet col·locar la pròtesi dental el mateix dia i amb una única intervenció quirúrgica. Aquestes pròtesis, no definitives, permeten als nostres pacients mantenir l’estètica durant els mesos que dura el període de cicatrització en el qual l’implant s’integra amb l’os (osteointegració).

Aquesta tècnica permet al pacient reincorporar-se a la vida laboral l’endemà de la intervenció, perquè el fet de portar una pròtesi provisional fixa elimina les molèsties que poden ocasionar les pròtesis amovibles i també facilita l’adaptació de forma progressiva a la pròtesi definitiva que els nostres protètics, en col·laboració amb l’implantòleg, fabriquen a mida al laboratori d’Ilerdent.

IMPLANTS DENTALS ZIGOMÀTICS

Els implants dentals zigomàtics són la solució als quadres mèdics amb absència o baixa qualitat d’os maxil·lar, i són tan resistents que multipliquen per deu la d’un implant maxil·lar.

La implantologia zigomàtica permet, en una única cirurgia, treure les peces malaltes, implantar els zigomàtics i carregar les peces noves. No hem d’oblidar que els zigomàtics són una solució versàtil compatible amb algun altre implant maxil·lar.

A Ilerdent, tal com marca la normativa, aquest procediment implantològic el duu a terme un cirurgià maxil·lofacial —en quiròfan equipat amb els darrers aparells i avenços tecnològics— i un anestesista —responsable de la sedació conscient del pacient. A més, els implants zigomàtics i les dents fixes es col·loquen el mateix dia, fet que contribueix a escurçar la recuperació i el postoperatori que donaran pas a la col·locació de la pròtesi definitiva.

MINIIMPLANTS

Ilerdent també és un referent en el camp de l’odontogeriatria, amb una solució implantològica als problemes de subjecció i masticatoris de les pròtesis dentals amovibles: els miniimplants.

El procés de col·locació és molt senzill. Es fa una radiografia panoràmica i, un cop escanejada la boca, es passa la imatge a un programa informàtic que calcula les mides i la ubicació exacta dels implants. Són mínimament invasius, ja que mitjançant un petit orifici a l’os es realitza la col·locació de l’implant i no cal fer una cirurgia oberta convencional, amb la qual cosa s’evita haver de posar punts de sutura i les molèsties postoperatòries. A més, aquesta tècnica permet la subjecció de la pròtesi el mateix dia, en el mateix acte quirúrgic queda col·locada.

Aquests implants són indicats per a gent gran amb pròtesi amovible que no pugui optar a pròtesi fixa, ja que amb la col·locació de quatre implants s’aconsegueix una bona retenció a un preu ajustat. En la majoria dels casos es pot aprofitar la pròtesi dental del pacient, fet que també contribueix a un important estalvi econòmic. El sistema de fixació és tipus xec: l’implant encaixa en unes “tapetes” que es posen a la pròtesi per aconseguir una fixació mecànica que evita que es belluguin.

Els miniimplants odontogeriàtrics són còmodes, pràctics, econòmics i de fàcil col·locació.

Últimos artículos

EL AÇAÍ: EL SUPERALIMENTO QUE ARRASA EN TIKTOK Y CONQUISTA PALADARES SALUDABLES

Este superalimeto se ha convertido en tendencia y ha llenado de color Instagram y...

ELS PROBLEMES QUE COMPORTA UN EXCÉS DE SAL EN EL NOSTRE ORGANISME

Dos grams de sodi al dia, és a dir, l'equivalent a uns 5 g...

10 CONSELLS PRÀCTICS PER A DIR ADÉU A LES BOSSES DELS ULLS

La pell que tenim just sota els ulls és més fi na, sensible i...

LA IMPORTANCIA DEL TRIPTÓFANO

El Triptófano es un aminoácido esencial, interviene en funciones muy importantes a nivel cerebral....

Otros artículos

EL AÇAÍ: EL SUPERALIMENTO QUE ARRASA EN TIKTOK Y CONQUISTA PALADARES SALUDABLES

Este superalimeto se ha convertido en tendencia y ha llenado de color Instagram y...

ELS PROBLEMES QUE COMPORTA UN EXCÉS DE SAL EN EL NOSTRE ORGANISME

Dos grams de sodi al dia, és a dir, l'equivalent a uns 5 g...

10 CONSELLS PRÀCTICS PER A DIR ADÉU A LES BOSSES DELS ULLS

La pell que tenim just sota els ulls és més fi na, sensible i...