InicioSaludIlerdent: implantologia i regeneració òssia

Ilerdent: implantologia i regeneració òssia

spot_img

La Clínica Dental Ilerdent de Lleida, amb el seu afany continu per posar al seu abast els darrers avenços i coneixements en salut dental, aposta pel PRGF (Plasma Ric en Factors de Creixement), com a tècnica de regeneració òssia i de teixits. Fa anys que Ilerdent utilitza aquest procediment en els seus tractaments dentals i els resultats obtinguts són d’allò més satistactoris.

Així, el doctor Miquel Gensana ens explica com «amb aquest procediment estem aconseguint regenerar l’os de la mandíbula després d’extreure peces dentals o en cas de defectes o pèrdues de massa òssia de manera que si hem de col·locar implants, aquests queden molt més integrats i consolidats».

I és que la Clínica Dental Ilerdent aconsegueix molts bons resultats amb aquesta tècnica que es basa en l’ús de les pròpies proteïnes del pacient per dur a terme o accelerar el procés de reparació ja que, com assenyala Gensana «el PRGF possibilita també la cicatrització de les ferides en menys temps o la regeneració de zones després d’extirpar un quist, alhora que disminueix les inflamacions i redueix el risc de complicacions».

En què consisteix el PRGF?

Quan ens fem una ferida, el nostre cos allibera un conjunt de proteïnes (senyals cel·lulars) per estimular el procés de reparació d’aquesta ferida, es tracta, doncs, d’aprofitar aquest mecanisme natural del cos humà; Gensana ens explica que «el PRGF consisteix a extreure una petita quantitat de sang del pacient de la qual s’aïllen les proteïnes responsables de la cicatrització i de la regeneració de teixits per poder-les aplicar sobre la zona que hem de tractar sempre segons unes dosis terapèutiques, així optimitzem el procés de curació i l’accelerem de forma natural».

Avantatges del PRGF

Són molts els pacients tractats amb aquesta tècnica en diferents camps de la medicina amb resultats satisfactoris. Hem de tenir en compte que parlem d’un procediment que fa ús de l’autofarmàcia de l’organisme perquè són les proteïnes del propi pacient les encarregades de la regeneració. Així doncs, «aquest tractament pot aplicar-se a la majoria de pacients i és especialment beneficiós en cas de persones diabètiques o fumadores, que sempre tenen més problemes per cicatritzar», diu Gensana. «L’Odontologia és un camp de la medicina en evolució que està experimentat avenços molt importants; a Ilerdent estem en innovació continua per poder oferir als nostres pacients les tècniques i tecnologies d’avantguarda com és el PRGF i el TAC que ens permet fer diagnòstics de manera més fiable i còmoda», conclou Gensana.

Implants zigomàtics, la millor solució quan la regeneració òssia no és possible


Quan la regeneració òssia no és possible, Ilerdent recomana els implants dentals zigomàtics que tenen aquest nom perquè van fixats a l’os cigoma (al maxil·lar).

Els implants zigomàtics són una solució ideal i, a més, són tan resistents que multipliquen per deu la un un implant maxil·lar.

La implantologia zigomàtica permet, en una única cirurgia, treure les peces malaltes, implantar els zigomàtics i carregar les peces noves.

A Ilerdent –clínica dental de referencia a Lleida–, tal com marca la normativa, aquest procediment implantològic es duu a terme per un cirurgià maxil·lofacial, –a quiròfan equipat amb els darrers aparells i avenços tecnològics– i un anestesista –responsable de la sedació conscient del pacient. A més, els implants zigomàtics i les dents fixes es col·loquen el mateix dia, fet que contribueix a escurçar la recuperació i el postoperatori que donaran pas a la col·locació de la pròtesi definitiva.

Últimos artículos

BIZARRAP & SHAKIRA

MUSIC SESSIONS VOL 53 BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el...

CONVERSACIONES DE SOBREMESA

Quiero inaugurar esta sección con la intención de dar información sobre lo que se...

NUEVA TEMPORADA DE “EL DESAFÍO” TRAS SU ÚLTIMO ÉXITO

Roberto Leal presenta el programa y Pilar Rubio, Juan del Val  y Santiago Segura...

Otros artículos

BIZARRAP & SHAKIRA

MUSIC SESSIONS VOL 53 BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el...

CONVERSACIONES DE SOBREMESA

Quiero inaugurar esta sección con la intención de dar información sobre lo que se...