Guifré Palau, nou director de centre de l’Hospital Universitari Santa Maria de Lleida

L’Hospital Universitari Santa Maria incorporarà a partir del proper mes d’octubre un nou director de centre, Guifré Palau Tersa. Palau és llicenciat en Enginyeria Tècnica Industrial per la Universitat de Lleida i disposa d’un postgrau

L’Hospital Universitari Santa Maria incorporarà a partir del proper mes d’octubre un nou director de centre, Guifré Palau Tersa. Palau és llicenciat en Enginyeria Tècnica Industrial per la Universitat de Lleida i disposa d’un postgrau en Instal·lacions d’Edificis per la Universitat Politècnica de Catalunya, així com un màster en Prevenció de Riscos Laborals del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Industrials de Lleida.

De la seva experiència laboral en destaca la seva tasca com a director de Gestió i Serveis de Suport de l’Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida des del 2015 fins a l’actualitat. També ha estat director de producció del Grup Soler i cap de Serveis Generals d’Àrids Romà.

Guifré Palau agafa el relleu de Jaume Capdevila, que va ser director de centre de l’Hospital Universitari Santa Maria fins a principis d’aquest any. El gerent de l’ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris, Ramon Sentís, va comunicar ahir el nomenament de Palau, que s’incorporarà a l’octubre.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.