InicioSaludEl model professional Àlex Martínez s’apunta a l’estètica dental d’Ilerdent

El model professional Àlex Martínez s’apunta a l’estètica dental d’Ilerdent

spot_img

En una única sessió i amb tecnologia LED, l’aspirant a Míster Internacional Espanya per Lleida ha seguit un tractament d’emblanquiment dental per millorar el seu somriure

Àlex Martínez García, model professional i aspirant a Míster Internacional Espanya per Lleida, ha seguit un tractament d’emblanquiment dental a Ilerdent. Martínez, que ja prepara la seva participació en el certamen, ha explicat que “com a professional de la imatge tinc cura del meu aspecte, i una boca sana és la millor targeta de presentació”.

AUGMENTAR LA CONFIANÇA: PRIMERES VISITES GRATUÏTES EN ESTÈTICA DENTAL

L’emblanquiment dental amb tecnologia LED (o llum freda) és una solució còmoda i ràpida que permet obtenir resultats visibles de forma immediata. Però no és només una qüestió estètica, sinó que “un somriure bonic et dona confiança i també t’obre moltes portes”, destaca Àlex García.

És per això que Ilerdent ofereix una primera visita gratuïta per a aquelles persones interessades a millorar el seu aspecte bucal, per donar als pacients solucions estètiques dentals i informar-los sobre els beneficis de l’odontologia emocional.

En els darrers anys s’ha pres més consciència de la connexió directa entre l’emblanquiment dental i un seguit de beneficis emocionals (acceptació social, oportunitats laborals…) que deriven d’un aspecte bucodental saludable. Els pacients que demanin cita rebran tota la informació i el pressupost sobre el tractament més adequat per millorar el color de les dents (emblanquiment dental) o fins i tot per remodelar el seu somriure redefinint l’aspecte morfològic de les seves peces (Somriure 3D amb mock-up).

Emblanquiment dental
L’emblanquiment és una tècnica d’estètica dental àmpliament reconeguda i implantada que permet recuperar el color natural de les dents. Moltes substàncies, com el tabac o begudes colorants com el cafè, el te o el vi, entre d’altres, enfosqueixen notablement les dents i afavoreixen l’aparició de taques. Ara bé, existeixen moltes més raons, com la mateixa biologia, la saliva, l’envelliment, determinades medicacions o malalties, entre d’altres, que també afecten la fluorització i l’aspecte de les dents. Les tècniques d’’mblanquiment dental són diverses i s’apliquen amb una intensitat diferent, segons el pacient, previ estudi del color particular i l’avaluació de les expectatives de resultats. Ilerdent aposta per tecnologia amb llum LED d’última generació. La majoria dels pacients responen bé al tractament d’emblanquiment, excepte aquells amb tincions per tetraciclines (colors marrons o grisos), tot i que en aquests casos es recomana l’emblanquiment ambulatori per un període més llarg que pot arribar als tres o sis mesos per obtenir emblanquiments segurs i graduals, malgrat que segueix sent difícil fer un pronòstic sobre el color final.

Disseny de Somriure 3D amb mock-up
Una altra de les propostes d’Ilerdent són les simulacions per ordinador i de Somriures 3D que els pacients es poden “emprovar”. L’estudi de disseny de somriures d’Ilerdent permet una acurada avaluació de la morfologia dental de cada pacient i la reproducció (mock-up) en silicona de la pròtesi definitiva que durà el pacient i, per tant, comprovar l’aspecte real de la nostra dentadura, sense simulacions ni “realitats virtuals”, un cop acabat el tractament.

Últimos artículos

EL AÇAÍ: EL SUPERALIMENTO QUE ARRASA EN TIKTOK Y CONQUISTA PALADARES SALUDABLES

Este superalimeto se ha convertido en tendencia y ha llenado de color Instagram y...

ELS PROBLEMES QUE COMPORTA UN EXCÉS DE SAL EN EL NOSTRE ORGANISME

Dos grams de sodi al dia, és a dir, l'equivalent a uns 5 g...

10 CONSELLS PRÀCTICS PER A DIR ADÉU A LES BOSSES DELS ULLS

La pell que tenim just sota els ulls és més fi na, sensible i...

LA IMPORTANCIA DEL TRIPTÓFANO

El Triptófano es un aminoácido esencial, interviene en funciones muy importantes a nivel cerebral....

Otros artículos

EL AÇAÍ: EL SUPERALIMENTO QUE ARRASA EN TIKTOK Y CONQUISTA PALADARES SALUDABLES

Este superalimeto se ha convertido en tendencia y ha llenado de color Instagram y...

ELS PROBLEMES QUE COMPORTA UN EXCÉS DE SAL EN EL NOSTRE ORGANISME

Dos grams de sodi al dia, és a dir, l'equivalent a uns 5 g...

10 CONSELLS PRÀCTICS PER A DIR ADÉU A LES BOSSES DELS ULLS

La pell que tenim just sota els ulls és més fi na, sensible i...