InicioModaColors que són tendència el 2022 en roba i disseny

Colors que són tendència el 2022 en roba i disseny

spot_img

Hi ha colors que transmeten amabilitat, tranquil·litat, positivisme…
Els colors diuen moltes més coses de les que som conscients i també, sense adonar-nos, som nosaltres els qui decidim quins colors seran tendència el 2022. Compartim quins són i quina és la seva importància.
Coral relaxant. Aquest color tènue, de to préssec, es porta bé amb altres tons pastels. Es combina bé amb grocs i roses opacs per a donar un toc nostàlgic als teus dissenys. La calidesa d’aquest color aporta tranquil·litat, pau i confort.
Violeta vellutat. És un gran color per a cridar l’atenció sense que sigui exagerat, a més els pots combinar molt bé amb un to verdós perquè contrasta, per exemple el maragda. Crearàs harmonia.
Rosa pacífic. És un rosa que transmet pau, rubor i bellesa, i es combina bé amb altres tons de rosa i taronja. També pots barrejar-ho amb verd aigua en tons clars, però qualsevol combinació que facis tingues per segur que transmetrà pau i alegria.
Verd. Si vols que els teus projectes funcionin com els d’un professional, considera afegir un toc de maragda, jade, llima, menta i més. És un color molt natural, relaxant, cridaner i serè.
Rosa roig. Aquest to de rosa no és tan fàcil de trobar, però sens dubte val la pena perquè serà un dels colors en tendència aquest 2022. Aquest color transmet amabilitat, tranquil·litat, positivisme, calidesa, comoditat i cortesia. Així que serà un gran color per a portar en les teves juntes o reunions familiars.

Últimos artículos

BIZARRAP & SHAKIRA

MUSIC SESSIONS VOL 53 BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el...

CONVERSACIONES DE SOBREMESA

Quiero inaugurar esta sección con la intención de dar información sobre lo que se...

NUEVA TEMPORADA DE “EL DESAFÍO” TRAS SU ÚLTIMO ÉXITO

Roberto Leal presenta el programa y Pilar Rubio, Juan del Val  y Santiago Segura...

Otros artículos

BIZARRAP & SHAKIRA

MUSIC SESSIONS VOL 53 BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el...

CONVERSACIONES DE SOBREMESA

Quiero inaugurar esta sección con la intención de dar información sobre lo que se...